Ελαττωματικά προϊόντα

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ) γίνεται με χρέωση της εταιρείας μας εντός 5 ημερολογιακών ημερών από τη παραλαβή τους στη διεύθυνση: Whitedetails.gr / Οίκος Νυφικών Εύη Μαίρη ΙΚΕ, Ερμού και Βουλής 17, 105 63 Αθήνα, Ελλάδα και αφού ενημερώσετε ηλεκτρονικά στο e-mail: returns@whitedetails.gr.

Παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους. 

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα ελαττωματικά προϊόντα αναλόγως του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας.

Μη ελατωματικά προϊόντα

Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του και μόνο εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη, αλλοιωμένη ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για την επιθυμία επιστροφής προϊόντων ενημερώστε μας υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στο e-mail: returns@whitedetails.gr.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα αναλόγως του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας.

Εξαιρούνται από τη δυνατότητα επιστροφής οι μπομπονιέρες (επειδή περιέχουν είδος τροφίμου) καθώς και τα είδη που έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή, δημιουργία νέου δείγματος-παραγγελίας ή είναι σαφώς εξατομικευμένα, όπως π.χ. τα είδη τα οποία έχουν χαραχθεί ή κεντηθεί με μονογράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας στο info@whitedetails.gr ή στο τηλ. 6947048957